دانلود پاورپوینت

پاورپوینت,نمونه سوال دانشگاهی,تحقیق و جزوه

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت,نمونه سوال دانشگاهی,تحقیق و جزوه

دانلود رایگان طرح توجیهی پودر سنگ و ریگ موزائیک

طرح تولید (1) پودر سنگ و ریگ موزائیک (2) سنگ‌ساب مقدمه مجموعه اهداف و سیاستهای اتخاذ شده برای صنعتی کردن کشور ما
دسته بندی صنایع معدنی
فرمت فایل doc
حجم فایل 31 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 18
طرح توجیهی پودر سنگ و ریگ موزائیک

فروشنده فایل

کد کاربری 8044

نوع فایل: ورد word (قابل ویرایش)

قسمتی از محتوای فایل :

تعداد صفحات : 18 صفحه

طرح تولید
(1) پودر سنگ و ریگ موزائیک
(2) سنگ‌ساب
مقدمه
مجموعه اهداف و سیاستهای اتخاذ شده برای صنعتی کردن کشور ما در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بر چنان پایه‌ای استوار شده بود که توسعه صنعتی کشور بدون داشتن ارتباط و تناسب منطقی با کل اقتصاد کشور و امکانات داخلی از یک طرف و انتخاب تکنولوژی مناسب و ارتباط منطقی در جهت تکمیل زنجیرهای داخلی از طرف دیگر به حرکت خودش ادامه دهد و بیشترین سرمایه‌گذاری‌ها در این بخش در جهت ایجاد صنایع وابسته و مونتاژ هدایت و برنامه‌ریزی می‌شد.
حال که بخواست خداوند دهه اول انقلاب را پشت سرگذاشته‌ایم وابستگی عمیق اغلب رشته‌های تولید به تکنولوژی پیشرفته و کارشناسان خارجی از بین رفته است. یک ارتباط منطقی بین سیاستها و امکانات کشور باعث گردیده است تا مسائل و مشکلات متعدد کمتر گردند و همچنین تحولات صنعتی ایران با یک ارتباط منطقی و معقول با توسعه اقتصادی ـ اجتماعی کشور در جهت قطع وابستگی از نفت به جلو هدایت شود و با گسترش صنایع مورد نیاز کشور واردات کالاهای واسطه‌ای و مواد اولیه رو به کاهش گذاشته و وابستگی تکنولوژیکی صنایع بسیار کم شده است. خصوصاً صنایع معدنی در ایران از لحاظ تکنولوژی ساخت ماشین‌آلات و تاسیسات و دانش فنی بی‌نیاز شده و می‌رود تا خود انتقال تکنولوژی بدهد.
فصل اول
خلاصه نتایج بررسیهای طرح:
1ـ نام محصول: پودر سنگ و ریگ موزائیک
2ـ تولید سالیانه (ظرفیت): 15000 تن
3ـ مشخصه چگونگی عملکرد: سیصد روز کار در سال ـ یک شیفت 8 ساعت روزانه
4ـ تعداد کارکنان: 14
5ـ فرآیند تولید:
1ـ فیدر
2ـ فک
3ـ سنگ شکن
4ـ سرند
5ـ آسیاب
6ـ بسته‌بندی
6ـ سطح زیربنا: 742 مترمربع
7ـ مساحت زمین: 4000 مترمربع
8ـ سرمایه‌گذاری ثابت: 161384 هزار ریال
9ـ سرمایه کل: 201302 هزار ریال
10ـ درآمد و سود ویژه در ظرفیت نهایی:
الف: 240000 هزار ریال
ب: 50003 هزار ریال
11ـ شاخصهای اقتصادی (میلیون ریال)
ـ ارزش افزورده: 3/46%
ـ سرمایه‌گذاری سرانه: 5/11 
نقطه سربسر: 44%
عمر مفید طرح: 7/3 سال

فصل دوم
مطالعات اقتصادی
1ـ2ـ هدف از اجرای طرح
هدف از اجرای طرح احداث واحد تولید پودر سنگ و سنگ موزائیک (لاشه) می‌باشد. اندازه ذرات مورد نظر مش 01 ، 02 ، 03 ، 04 و … 08 می‌باشد.
2ـ2ـ مصارف محصول
نقش و کاربرد پودر سنگ و موزائیک در ساخت موزائیک به عنوان پر کننده موزائیک‌های لاشه‌ای و قشر زیرین موزائیک و همچنین در صنایع ساختمانی مصرف می‌گردد. که با توجه به رشد جمعیت و رشد سریع مسکن‌سازی در کشور نیاز به ماده فوق به وفور وجود خواهد داشت.
3ـ2ـ پیش‌بینی تقاضای محصول
مصرف کنندگان عمده پودر سنگ و سنگ لاشه در ساخت موزائیک برای ساختمانهای مسکونی شهری، ساختمانهای مسکونی روستائی، پروژه‌ةای عمرانی و تقاضا برای صادرات می‌باشد. با توجه به وجود آمار و اطلاعات مربوط به پروانه‌های ساختمانی صادر شده توسط شهرداریها مقدار تقاضای سالیانه این بخش از بازار به خوبی قابل تعیین می‌باشد. بر طبق اطلاعات مندرج در سالنامه‌های آماری مرکز آمار ایران متراژ زیربنای پروانه‌های ساختمانی صادره طی سالهای گذشته به شرح جدول زیر بوده:
سال 1362 1363 1364 1365 1366
مقدار زیربنا 27294 30168 31438 29015 27378
(هزار متر مربع)
حال با توجه به رابطه زیر می‌توان میزان تقاضای سالیانه موزائیک جهت مصارف ساختمانهای ...


دانلود رایگان طرح توجیهی پرورش گاو شیری با ظرفیت 20 راس

دانلود طرح توجیهی پرورش گاو شیری با ظرفیت 20 راس دانلود طرح پرورش گاو شیری با ظرفیت 20 راس طرح کارآفرینی پرورش گاو شیری با ظرفیت 20 راس کاملترین طرح توجیهی پرورش گاو شیری با ظرفیت 20 راس بررسی پرورش گاو شیری با ظرفیت 20 راس
دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 21 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 18
طرح توجیهی پرورش گاو شیری با ظرفیت 20 راس

فروشنده فایل

کد کاربری 8044

نوع فایل: ورد word (قابل ویرایش)

قسمتی از محتوای فایل :

تعداد صفحات : 18 صفحه

وزارت تعاون

معاونت طـرح و برنامه


طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی

پرورش گـاو شیری

با ظرفیت بیست راس




خـلاصــه طــرح


موضوع طرح :پرورش گاو شیری

ظرفیت : بیست راس

محل اجرای طرح : قابل اجرا درکلیه مناطق روستایی کشور

سرمایه گذاری کـل: 73/381 میلیون ریال

سهم آوردة متقاضی: 73/41 میلیون ریال

سهم تسهیلات: 340 میلیون ریال

دورة بازگشـت سرمایه: 28 ماه

میزان اشتغال زایی : 7 نفـر




مقدمــه :


جمعیت جهان که در آغاز قرن پیش حدود دو میلیارد نفر تخمین زده می‌‌شد به بیش از شش میلیارد نفر در آغاز سده جدید افزایش یافته و پیش بینی می‌شود که تا سال 2020 این رقم از مرز هشت میلیارد نفر عبور کند، یعنی در طول فقط دو دهه ، جمعیتی بالغ بر کل جمعیت جهان در آغاز قرن بیستم به جمع نفوس جهان افزوده خواهد شد.
نیاز روزافزون این جمعیت رو به رشد به مواد غذایی ، رشدی جهشی را در صنایع غذایی تمام ملل ایجاب می‌نماید. شیر، یکی از مهم ترین مواد خوراکی مورد استفاده بشر است. شیر با دارا بودن مقدار زیادی پروتئین ، ویتامین ، کلسیم ، سایر مواد معدنی و نیز حدود750 کیلوکالری انرژی در هر لیتر می‌تواند سهم عمده ای در سلامت و سبد غذایی افراد جامعه داشته باشد.
نیاز انسان به پروتئین موجب شده که دامهای اهلی توسط بشر نگهداری و پرورش یافته و بخشی از نیاز غذایی وی را تامین نمایند، یکی از اساسی ترین و مهم ترین مواد غذایی هر جامعه را لبنیات تشکیل می دهد. و پایة تولیدات لبنی شیر است شیر حاوی ترکیبات غذایی بسیار غنی از جمله کلسیم ، چربی بدون کلسترول ، ویتامین ها ، علی الخصوص ویتامین D و مواد پروتئینی می باشد.بطوریکه به تنهایی میتواند غذای کاملی برای انسان محسوب گردد ، غذایی که مصرف آن برای همة گروههای سنی و جنسی لازم و ضروری است.
ارائه دهندگان این طرح در نظر دارند به فعالیت در زمینه پرورش سنتی گاو شیری پرداخته و شیر مورد نیاز در سطح منطقه را تامین نمایند، در عین حال با تلقیح گاوهای شیری ،اقدام به تولید گوساله خواهد شد که گوساله های نر حاصل به فروش رسیده و تلیسه های بوجود آمده جایگزین دامهای پیر شده و مازاد تلیسه ها نیز به فروش خواهند رسید.
اجرای علاوه بر اینکه دارای توجیه اقتصادی مناسبی می‌باشد ، همچنین زمینه اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر را فراهم آورده و گامی در جهت رفع معضل بیکاری و مهاجرت به شهرها خواهد بود. ضمن اینکه این طرح دارای این قابلیت می‌باشد که در قالب تعاونی های بانوان به مرحله اجرا درآید.


دانلود رایگان طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت 50 تن در سال

دانلود طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت 50 تن در سال دانلود طرح پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت 50 تن در سال طرح کارآفرینی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت 50 تن در سال کاملترین طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت 50 تن در سال بررسی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت 50 تن در سال
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 23 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 18
طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت 50 تن در سال

فروشنده فایل

کد کاربری 8044

نوع فایل: ورد word (قابل ویرایش)

قسمتی از محتوای فایل :

تعداد صفحات : 18 صفحه

وزارت تعاون

معاونت طـرح و برنامه


طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی

پرورش قـارچ خوراکـی

با ظرفیت 50 تن در سال




خـلاصــه طــرح


موضوع طرح :پرورش قارچ خوراکی به ظرفیت 50 تن در سال

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور

سرمایه گذاری کـل: 8/889 میلیون ریال

سهم آوردة متقاضی: 8/89 میلیون ریال

سهم تسهیلات: 800 میلیون ریال

دورة بازگشـت سرمایه: 26 ماه




مقدمـه :


مواد پروتئینی ، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ها است. از دیرباز انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز‌ منبع اصلی تامین پروتئین موردنیاز انسان بوده است.

لکن در حال حاضر ، به واسطه تغییر روش زندگی از سنتی به ماشینی و کاهش تحرک افراد در زندگی روزمره ، استفاده از گوشت قرمز بدلیل دارا بودن مقدار زیادی مواد چرب رو به کاهش نهاده و در عوض، استفاده از مواد غذایی ای که با داشتن مقدار کافی پروتئین، برای سلامتی زیان آور نباشند مورد توجه واقع شده است. حبوبات ، سویا و قارچ خوراکی مهم ترین منابع پروتئین غیر حیوانی هستند که امروزه به طور وسیع مصرف می‌شوند. در این میان بازار مصرف قارچ خوراکی به دلیل افزایش سطح آگاهی جامعه نسبت به فواید و روش مصرف آن ، روند رو به رشدی را تجربه می‌کند.

قارچ ، به علت اینکه سرشار از مواد پروتئینی ، گلوسیدی ، ویتامین‌ها و لیپیدها است می‌تواند غذای مناسب و کاملی برای انسان به شمار آید. ضمن اینکه به واسطه سهولت پرورش قارچ های خوراکی می‌توان آنها را به صورت تازه ، خشک ، کنسرو و پودر به بازار عرضه نمود.

اجرای این طرح به عنوان یک فعالیت تولیدی ، ضمن اینکه گامی به سوی خود اتکایی کشور در صنایع غذایی به شمار می‌رود، می‌تواند بسترساز اشتغال به کار نیروهای متخصص ( خصوصا در علوم کشاورزی ) و فاقد تخصص گردد. ضمن اینکه بانوان کارآفرین نیز می‌توانند با پیاده سازی این طرح، گامی در جهت توسعه میهن بردارند.


روش تولـید :


مراحل پرورش قارچ خوراکی عبارتند از:
الف- تهیه بذر
ب- تهیه کمپوست
پ- کشت بذر
ت- رشد ریشه‌های قارچ
ث- خاک ریزی
ج- برداشت

الف- تهیه بذر:
برای تهیه بذر ، دانه های گندم را بعد از جوشاندن در کیسه های کوچک پلاستیکی ریخته و جهت جلوگیری از هجوم میکروب های هوازی به آن ، دهانه آن را با پنبه مسدود نموده و به مدت دو ساعت در اتوکلاو استریل می‌کنند. سپس بسته‌های فوق‌الذکر را با ماده تلقیحی با هاگ و اسپور واریته قارچ مورد نظر تلقیح می‌کنند و سپس کیسه ها را در محوطه با حرارت حدود 25 درجه سانتی گراد به مدت سه هفته نگهداری می‌نمایند که در این مدت، میسیلیوم بر روی دانه های گندم رشد نموده و آماده کشت می‌باشند و این عمل را تهیه مایه می‌نامند.

ب- تهیه کمپوست:
کمپوست از اختلاط کاه ، کود مرغی، گچ، اوره و آب به نسبت 10، 5، 7 ، 4/0 و 25 حاصل می‌شود.


دانلود رایگان طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت 100 تن در سال

دانلود طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت یکصد تن در سال دانلود طرح پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت یکصد تن در سال طرح کارآفرینی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت یکصد تن در سال کاملترین طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت یکصد تن در سال بررسی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت یکصد تن در سال
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 22 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 14
طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت 100 تن در سال

فروشنده فایل

کد کاربری 8044

نوع فایل: ورد word (قابل ویرایش)

قسمتی از محتوای فایل :

تعداد صفحات : 14 صفحه

وزارت تعاون

معاونت طـرح و برنامه


طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی

پرورش قـارچ خوراکـی

با ظرفیت یکـصد تن در سال




خـلاصــه طــرح


موضوع طرح :پرورش قارچ خوراکی به ظرفیت 100 تن در سال

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور

سرمایه گذاری کـل: 15/1242میلیون ریال

سهم آوردة متقاضی: 15/132 میلیون ریال

سهم تسهیلات: 1110 میلیون ریال

دورة بازگشـت سرمایه: 18 ماه




مقدمـه :


مواد پروتئینی ، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ها است. از دیرباز انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز‌ منبع اصلی تامین پروتئین موردنیاز انسان بوده است.

لکن در حال حاضر ، به واسطه تغییر روش زندگی از سنتی به ماشینی و کاهش تحرک افراد در زندگی روزمره ، استفاده از گوشت قرمز بدلیل دارا بودن مقدار زیادی مواد چرب رو به کاهش نهاده و در عوض، استفاده از مواد غذایی ای که با داشتن مقدار کافی پروتئین، برای سلامتی زیان آور نباشند مورد توجه واقع شده است. حبوبات ، سویا و قارچ خوراکی مهم ترین منابع پروتئین غیر حیوانی هستند که امروزه به طور وسیع مصرف می‌شوند. در این میان بازار مصرف قارچ خوراکی به دلیل افزایش سطح آگاهی جامعه نسبت به فواید و روش مصرف آن ، روند رو به رشدی را تجربه می‌کند.

قارچ ، به علت اینکه سرشار از مواد پروتئینی ، گلوسیدی ، ویتامین‌ها و لیپیدها است می‌تواند غذای مناسب و کاملی برای انسان به شمار آید. ضمن اینکه به واسطه سهولت پرورش قارچ های خوراکی می‌توان آنها را به صورت تازه ، خشک ، کنسرو و پودر به بازار عرضه نمود.

اجرای این طرح به عنوان یک فعالیت تولیدی ، ضمن اینکه گامی به سوی خود اتکایی کشور در صنایع غذایی به شمار می‌رود، می‌تواند بسترساز اشتغال به کار نیروهای متخصص ( خصوصا در علوم کشاورزی ) و فاقد تخصص گردد. ضمن اینکه بانوان کارآفرین نیز می‌توانند با پیاده سازی این طرح، گامی در جهت توسعه میهن بردارند.


دانلود رایگان طرح توجیهی تولید نخ متوسط تا ضخیم

دانلود طرح توجیهی تولید نخ متوسط تا ضخیم دانلود طرح تولید نخ متوسط تا ضخیم طرح کارآفرینی تولید نخ متوسط تا ضخیم کاملترین طرح توجیهی تولید نخ متوسط تا ضخیم بررسی تولید نخ متوسط تا ضخیم
دسته بندی تولیدی
فرمت فایل doc
حجم فایل 22 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 11
طرح توجیهی تولید نخ متوسط تا ضخیم

فروشنده فایل

کد کاربری 8044

نوع فایل: ورد word (قابل ویرایش)

قسمتی از محتوای فایل :

تعداد صفحات : 11 صفحه

وزارت تعاون

معاونت طـرح و برنامه


طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی

تولید نخ متوسط تا ضخیم از ضایعات نساجی

با ظرفیت 150 تن در سال




خلاصه طرح


موضوع طرح : تولید نخ متوسط تا ضخیم از الیاف نو و ضایعات نساجی

ظرفیت : 150 تن در سال

مجوز های لازم: اعلامیه تاسیس از اداره کل صنایع استان یا معاونت صنایع روستایی سازمان جهاد کشاورزی

سرمایه گذاری کـل: 2220 میلیون ریال

سهم آوردة متقاضی: 220 میلیون ریال

سهم تسهیلات: 2000 میلیون ریال

دورة بازگشـت سرمایه: 8/2 سال ( معادل 34 ماه )

سود ویژه : 58/746 میلیون ریال

میزان اشتغالزایی : هجده نفر



مقدمــه:


در این طرح از فرایند تولید نخ در ماشین ریسندگی اصطکاکی استفاده می شود . از این روش برای تولید نخ های نمره 1 تا 25 متریک استفاده می‌گردد و نخ های ضخیم نیز معمولا برای تولید و بافت پتو و سایر منسوجات ضخیم به کار می‌رود.
برای تولید این نخ‌ها از الیاف طبیعی و مصنوعی و مخلوط آنها و نیز الیاف مخلوط حاصل از ضایعات نساجی استفاده می‌گردد. فتیله های حاصل از از ماشین کاردینگ ، ورودی دستگاه را تشکیل می‌دهند . این فتیله ها ابتدا توسط یک جفت غلطک تغذیه وارد قسمت کاردینگ می‌گردند. سیلندر کارد که از پوشش سوزنی برخوردار است موجب می‌گردد که الیاف از یکدیگر جدا شده و به صورت رشته رشته درآیند .
رشته های ایجاد شده توسط نیروی گریز از مرکز کارد و به کمک مکش از کاردینگ جدا شده و به خط جدایی و سیلندر مشبک وارد می‌گردد. این دو سیلندر مشبک توسط یک تسمه موتور به حرکت درآمده و در یک جهت گردش می‌نمایند . حرکت هم جهت دو سیلندر موجب می‌گردد یک نیروی اصطکاکی مکانیکی در خط جدایی ایجاد گردد. این نیروی اصطکاکی باعث می شود که رشته های حاصل از قسمت کاردینگ ابتدا برروی یکدیگر قرار گرفته و سپس به دور هم تابیده گردند. مکیدن هوا از درون شبکه های دو سیلندر مشبک به انجام پروسه و جدا نمودن گرد و غبار و ضایعات از الیاف کمک می‌کند.
به منظور تولید نمودن نخ های مقاوم تر در هنگام تولید نخ با الیاف حاصل از ضایعات نساجی و یا سایر موارد خاص این دستگاه قادر است که یک نخ مغزی بین الیاف قرار داده و الیاف را به دور آن بتاباند. ماشینی که درریسندگی نخ به روش اصطکاکی مورد استفاده قرار می‌گیرد بنام ماشین DREF2 نامیده می شود. این دستگاه قادر است که انواع مختلف الیاف طبیعی – مصنوعی و مخلوط آنها با الیاف مصنوعی را تولید نماید.
نخ های حاصل از این دستگاه در قسمت خروجی به دور یک بوبین استوانه ای پیچیده می‌شود . وزن هر بوبین پس از پیچیدن نخ بالغ بر 6 تا 8 کیلوگرم است که مستقیما توسط ماشینهای بافندگی مورد استفاده قرار می‌گیرد.


فرایند تولیـد :

ابتدا الیاف به صورت یکدست و یا در صورت نیاز به صورت مخلوط به دستگاه حلاجی تغذیه شده و در اطاقک هایی ذخیره می‌گردد . از این اطاقک ها مخلوط الیاف به هایر فیدر رفته که وظیفه آن ایجاد یکنواختی در تغذیه الیاف به کاردینگ بوده ...